Home

Aanbod

Eliane savels

Contact

Therapie

Zingeving en
groei

Energetisch
werk

Aroma-
therapie

Werken met
paarden

Reiki

Metatron
healing

Raindrop

“Ik zal u een nieuw hart geven en een nieuwe geest in u uitstorten; Ik zal het stenen hart uit uw lichaam verwijderen en een hart van vlees geven.” — Ezechiël 36;26

Metatronhealing is een helend proces dat je terugbrengt naar jezelf in je oorspronkelijke staat van onvoorwaardelijke liefde. Het verhoogt je zelfbewustzijn en je mogelijkheden om je leven bewuster te beleven. Deze healingmethode is genoemd naar de aartsengel Metatron. Hij staat voor de link tussen het goddelijke en het menselijke, voor de terugkeer naar je eigen blauwdruk.

Licht is een aloude metafoor voor allesomvattende liefde, en uit licht komt kleur voort. Metatronhealing werkt met kleuren als anker voor de verschillende aspecten van het healingproces. De verhalen die in je celgeheugen zitten opgeslagen, worden losgemaakt en getransformeerd. Wat je niet meer nodig hebt, kan verdwijnen uit je fysieke lichaam en je energieveld, dat verbonden is met het universele energieveld. Zware energie verdwijnt en je keert terug naar de blauwdruk van wie je in wezen bent.

Metatronhealing verloopt op een intuïtieve manier. Als cliënt neem je bewust en interactief deel aan het healingproces. Je gaat volledig gekleed op een behandeltafel liggen. Als healer ben ik het kanaal om je te helpen verbinden met je eigen zielenkracht. Ik leg mijn handen niet op je, maar er vindt wel een energetisch proces plaats, dat via dialoog met jou wordt begeleid. Sprays met gekleurde essences dienen als anker om het healingproces te ondersteunen.

Duur: 1 uur
Prijs: 85 euro

Meer info (in het Engels) op www.metatronic-life.com

Eliane Savels